Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

15.04.16 – Panssarijuna- Läjä Äijälän Sultans ++

Panssarijuna on kulttimainetta nauttiva helsinkiläinen trauma blues -yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät blues, punk, country ja rillumarei. Yhtyeen kaksi pitkäsoittoa ja energiset keikat muun muassa Flow-festivaaleilla sekä Tavastialla ovat keränneet ylistystä Hesarista Soundiin.

The Sultans on Läjä & Tilli Äijälän sekä Markku Leinosen oululainen bluesyhtye. The Sultansin musiikki on tinkimätöntä, primitiivistä ja krautrockmaisen hypnoottista. Mississipin delta, Chicago ja Pohjois-Suomi: kaikki nivoutuvat luonnollisesti yhteen. The Sultans julkaisi tänä keväänä uuden pitkäsoiton.

Who
Passarijuna- Läjä Äijälän Sultans ++
Milloin
perjantai, huhtikuu 15, 2016
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.