Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

25.11.16 – JULIET JÄNES : Poppiksen ihmemaassa:Ja Hoplaa! Reilu viikko Ykän Pubin kaikkien aikojen \”pikkujoulukattaukseen\”… Pentti Jones starttaa illan ja sen jälkeen hyppelee Jänekset lavalle. Paikalla myös sika, jonka joku saa omakseen…herääkö vierestä…mene ja tiedä..:) muutakin mukavaa luvassa paikalle saapuneille..Ja kyllä…Eero Jonesin pöytälaatikko on raoillaan ja näkee päivänvaloa….Timo Rautsi Rautio on nimittäin kammennut sen auki…Ainutlaatuinen ehtoo siis tulossa…tuuppa hoodeille pe 25.11 Ykälään!

Who
JULIET JÄNES : Poppiksen ihmemaassa:Ja Hoplaa! Reilu viikko Ykän Pubin kaikkien aikojen "pikkujoulukattaukseen"... Pentti Jones starttaa illan ja sen jälkeen hyppelee Jänekset lavalle. Paikalla myös sika, jonka joku saa omakseen...herääkö vierestä...mene
Milloin
perjantai, marraskuu 25, 2016
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.