Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

09.12.17 – Pauli Hanhiniemi, Kari Jones, Pentti Jones, Jukka Takalo, Jyrki Mäki, Petri Korhonen, Nikolas Lotvonen….ja tietenkin maestro itse Eero Jones Hyyppä saapuvat kaikki Sydänystävien levynjulkkarikeikalle lauantaina 9.12. Liput 10 egee ja paikka Ykän Pub. Ennakkomyynti on jo käynnissä Ykän pubissa ja lippuja on mennyt jo paljon… Tuu mukaan ainutlaatuiseen ja ikimuistoiseen iltaan!

Who
Pauli Hanhiniemi, Kari Jones, Pentti Jones, Jukka Takalo, Jyrki Mäki, Petri Korhonen, Nikolas Lotvonen....ja tietenkin maestro itse Eero Jones Hyyppä saapuvat kaikki Sydänystävien levynjulkkarikeikalle lauantaina 9.12. Liput 10 egee ja paikka Ykän Pub. En
Milloin
lauantai, joulukuu 9, 2017
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.