Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

08.02.13 – Perjantaina 8. helmikuuta nähdäänYkän pubin lavalla kaksi kovaa kokoonpanoa. Jo\’ Buddy & Down Home King III on tunnustetusti Suomen kovimpia bluesduoja, joka on käynyt Amerikassa asti myymässä jäätä eskimoille niin että kauppa on käynyt kuumana. Siviilissä Jussi Raulamona ja Tyko Haapalana tunnetut soittajat esittävät sähkökitara, laulu ja rummut-kokoonpanolla monipuolisesti vanhaa blues-perinnettä kokoavaa musiikkia, jota he ovat äänittäneet kolmelle albumillekin asti. Raulamolle tulee tänä vuonna täyteen 30 vuotta keikkailua bluesin merkeissä, ja sen tuoma varmuus ja sielukkuus tulevat keikalla parhaiten esille. Illan avausesiintyjänä kuullaan oululaista Hoodoo Saunaa, vuonna 2009 perustettua kvartettia joka esittää suomalaista ja suomenkielistä bluesia ja bluesrockia. Bändi julkaisi reilu vuosi sitten debyyttialbuminsa, joka on lähtökohtiin nähden sopivasti ristitty \”Pohjolan Blues\”-nimellä. Levyn on tuottanut Suomi-bluesin suurmies Pepe Ahlqvist, joka myös vierailee useammalla kappaleella

Who
Perjantaina 8. helmikuuta nähdäänYkän pubin lavalla kaksi kovaa kokoonpanoa. Jo' Buddy & Down Home King III on tunnustetusti Suomen kovimpia bluesduoja, joka on käynyt Amerikassa asti myymässä jäätä eskimoille niin että kauppa on käynyt kuumana. Siviil
Milloin
perjantai, helmikuu 8, 2013
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.