Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

18.07.14 – ELIAS KAHILA BAND (Sello Vetoinen Rockyhtye)Kokoonpanona Sello-Basso-Rummut, soitetaan omia sekä Red Hot Chili Peppers, Michael Jackson, Muse, AC/DC , jne. Tuore ja täysin uudenlainen, mutta helposti lähestyttävä bändiformaatti. Yhtyeemme tekee saman sellolle pop/rock/blues-genressä, minkä Apocalyptica on tehnyt metallimusiikin saralla. Settiimme kuuluu myös akustinen osio setin puolivälissä. Uusi musiikkivideomme \”Ode For The Shakes\”: https://www.youtube.com/watch?v=dpc5nnAzsCo Sello soittaa laulumelodiat ja kitarariffit. Livenä bändi on karismaattinen ja mielenkiintoinen, ainut laatuaan pohjoismaissa. Yhtyeen jäsenistö: Elias Kahila (Sello), Kristian Ijäs (Rummut), Kalle Saarelma (Basso). Mm. Toto-yhtyeen perustajat David Paich ja Steve Lukather sekä Tenacious D:n Jack Black on esittänyt kiinnostuksensa Elias Kahila Bandin pop/rock sellosoundia kohtaan. Kahila on esiintynyt myös useiden tunnettujen ruotsalaisten blues-muusikoiden kanssa (mm. Bill Öhrström (mm.The Who, Jimi Hendrix), Brian Kramer, Lisa Lystam etc) ja on alunperin kotoisin Haapajärveltä Oulun läänistä.

Who
ELIAS KAHILA BAND (Sello Vetoinen Rockyhtye)Kokoonpanona Sello-Basso-Rummut, soitetaan omia sekä Red Hot Chili Peppers, Michael Jackson, Muse, AC/DC , jne. Tuore ja täysin uudenlainen, mutta helposti lähestyttävä bändiformaatti. Yhtyeemme tekee sama
Milloin
perjantai, heinäkuu 18, 2014
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.