Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

16.08.14 – kän Pubin EloFestarit lähenee 16.8 La KLO 18 tulukaa ajoissa koska \”Huippu Bändit\” aloittaa jo ajoissa eli KLO 18!!!!! RedGuitar-Larry Peninsula -band-(Kantri/Rock) -Kari Kovalinen&Doggone (RockaBillyä)-InTrouble -sitä ehtaa rythman bluesia-Nina & RedGuitar: Nina Valkama:Laulu-Lauri Manner-basso-Ykä Kiiskinen:Kitara-OlliVimpari :Rummut-(Purplesta-Paula Koivuniemeen+Hullunkurisia ilmeitä tarjolla)– Mielensä Pahoittaja Hannu Pelekosen Rock\’n Roll-Band( Hannu Pelekonen :Laulu-Hannu Karjalainen: Basso-Lyly Rajala:Rummut-Kari Värri:Urut ja piano ja Ykä Kiiskinen: Kitara.Nyt on tarjolla sitä ehtaa Rokkia ja Rollia+Poppia !

Who
kän Pubin EloFestarit lähenee 16.8 La KLO 18 tulukaa ajoissa koska "Huippu Bändit" aloittaa jo ajoissa eli KLO 18!!!!! RedGuitar-Larry Peninsula -band-(Kantri/Rock) -Kari Kovalinen&Doggone (RockaBillyä)-InTrouble -sitä ehtaa rythman bluesia-Nina & RedGuit
Milloin
lauantai, elokuu 16, 2014
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.