Tanssiravintola Ykän pub

Elävää musiikkia ja elämää Oulun Toppilassa jo vuodesta 1987

14.02.15 – ALITAJUNNAN SALALIITTO:Veivaamme rokkarin jalkaan menevää ysikytluvun raskaampaa jenkkirokkia tehden alkuperäisistä biiseistä omia, suomenkielisiä versioitamme. > Biisejä olemme valinneet Soundgardenilta, Alice in Chainsilta, Pearl Jamilta, Nirvanalta, Screaming Treesiltä ja Faith no Morelta.

Who
ALITAJUNNAN SALALIITTO:Veivaamme rokkarin jalkaan menevää ysikytluvun raskaampaa jenkkirokkia tehden alkuperäisistä biiseistä omia, suomenkielisiä versioitamme. > Biisejä olemme valinneet Soundgardenilta, Alice in Chainsilta, Pearl Jamilta, Nirvanalta, Sc
Milloin
lauantai, helmikuu 14, 2015
20:00 - 18+
Missä
Ykän pub (map)
Merimiehentie 1
Oulu, Finland 90520

« Takaisin kalenteriin

Comments are closed.